Alkuun Myydään Pihapuiden kaadot Kone -ja kiinteistötyöt Kantojen jyrsintä Yhteystiedot

Kantojen jyrsintä

Vaivaton tapa päästä eroon kannoista. Ei sotke ja jäljelle jää vain kasa multaa ja purua. Suoritamme kantojen poistoa kantojyrsimellä. Tarvittaessa poistamme jyrsintäpurut. Voimme myös kylvää kannon paikalle uuden nurmikon.

Tehokas ja ketterä jyrsin Vermeer SC 252. 

Jyrsin mahtuu kulkemaan alle 90 cm välistä ja liikkuu talutettuna hydraulisesti pyörillä - nurmikkoon ei jää jälkiä!

Kysy tarjous! Arviontikäynti on ilmainen.

Katso video samanlaisen koneen käytöstä tästä

Hinnasto 2022:

Kannot mitataan maanrajasta halkaisijaltaan. Hinta euron sentti (sis alv) 60 cm asti. Yli 60 cm kanto on hieman kalliimpi senttihinnaltaan (Kysy tarkemmin). Myös poikkeuksellinen kannon korkeus voi lisätä hieman hintaa. 

Eli keskimäärin noin 30 cm kanto maksaa 30 euroa. Lisäksi tulevat jyrsimen siirtokustannukset paikalle, jotka Rovaniemen kaupungin alueella n.40 € (sis alv). Minimilaskutus 120€ matkakuluineen (esim. vain yksi 10 cm kanto). Naapurin kanssa yhteistilauksessa matkakulut puoliksi.

Annamme hinta-arvion tarvittaessa puhelimitse ja ennen työn aloitusta sovimme aina hinnan etukäteen. Ei siis yllätyksiä kustannuksista. Arviontikäynti Rovaniemen aluella on ilmainen eli jos hinnasta ei päästä etukäteen sopuun,  ei kustannuksia.

Useammasta kannosta kokonaisalennus 10-40%. Pihapuiden kaatotyön yhteydessä erikoisalennuksella.

Kantojen jyrsintä on piha-alueella kokonaan kotitalousvähennyskelposta työtä eli kokonaishinnasta saa kotitalousvähennykseen 50%. Vuosittainen verottajan omavastuu pois lukien. Kannattaa keskittää pihapuidenkaadot ja jyrsinnät samalle vuodelle. Soita! Neuvomme ilmaiseksi kotitalousvähennysasiat kiinteistöjen hoito-asioissa.

Kantojen poistaminen on yleensä huomattavasti halvempaa ja varmasti siistimpää jyrsimellä kuin kaivinkoneella.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Kysy tarjous! Soita vaikka heti p. 040 555 1883

Toiminta on vastuuvakuutettua. Teemme työt aina sovitun mukaisesti turvallisesti ja jämäkästi pitkällä kokemuksella.

Viereiset kuvat 21.4.2013 Rovaniemellä jyrsitty kanto. 1. kuva: alkutilanne 2. kuva: jyrsintä 3. kuva: lopputulos ennen lopullista haravointia

AlkutilanneJyrsintä